Sök sommarjobb i Danmark

Det finns goda möjligheter att sommarjobba i Danmark. De stora nöjesfälten och olika shoppingcenter rekryterar inom många olika yrkeskategorier. Tips, råd och länkar hittar du här.Sök jobb i DK

Är du på jakt efter sommarjobb? Då kanske ditt nästa jobb finns på andra sidan sundet i Danmark. Ett sommarjobb kan eventuellt vara ingången till en fast anställning. Att du vågat ta steget och arbetat utanför Sveriges gränser en period blir dessutom en bra merit att skriva in i ditt CV. 

Här hittar du sommarjobb i Danmark


Bra att tänka på innan du söker jobb i Danmark

Uppdatera ditt CV - det kan vara på svenska.

Uppdatera ditt personliga brev.

Besök gärna ett av Øresunddirekts informationsmöten om att jobba i Danmark, på vårt informationscenter i Malmö. Det är gratis och ingen föranmälan behövs.

Ta reda på vad det finns för olika anställningsvillkor och vad du ska tänka på innan du skriver under på ditt anställningskontrakt. Vi hjälper dig med det!

 

Resan över sundet

Från Sverige reser du enkelt med Øresundståg om du bor i eller omkring Malmö eller andra orter där tågen passerar, eller med färja från Helsingborg till Helsingør. Du kan också välja att ta bilen.

Det kan vara bra att komma ihåg att det i dagsläget fortfarande är gränskontroll på Hyllie station i Malmö samt vid färjelägret i Helsingborg, så du ska alltid ha giltig legitimation med.