Informationsmöte om danska arbetsmarknaden den 18/12

Funderar du på hur du kan söka jobb eller jobba på andra sidan sundet? På Øresunddirekts informationsmöte den 18/12 får du massor med matnyttig info om att jobba i Danmark. Missa inte årets sista infomöte!
Skriv ut

Vad är en uopfordret ansøgning? Hur ser anställningsvillkoren ut i Danmark? Kan du besöka en dansk arbetsförmedling? Frågorna kan vara många om du överväger att söka jobb i Danmark. 

Tag med alla dina funderingar och frågor och kom till Øresundirekt! I stort sett varje vecka har Arbetsförmedlingen info-möte för intresserade och berättar om möjligheterna till jobb i Danmark. På mötet ger vi dig också information om att gå en dansk lärlingsutbildning.

Om du efter mötet har frågor som rör socialförsäkring, skatt och liknande, kan du som vanligt prata med representanter från övriga myndigheter: Skatteverket, Försäkringskassan och Länsstyrelsen som finns på plats alla dagar i veckan på Øresunddirekt Malmö.

Om ni är en grupp på 10 personer eller fler, kontakta gärna Malin Dahl, så hjälper hon er med att skräddarsy mötet till just ert informationsbehov. Skriv ett mail, och ange "Informationsmöte" som ämne.

Maila Malin Dahl

Ingen föranmälan - Välkommen!

Informationsmöte om danska arbetsmarknaden den 18/12

Startdatum

den 18 december 2019 kl. 14:00

Slutdatum

den 18 december 2019 kl. 15:00

Adress

Øresunddirekt, Hjälmaregatan 3 i Malmö, "Scandinavian Centre"

Vi stöds av