Uppdatering 2024 på gång!

D. 2024-01-19
Øresunddirekt driver hela 6 webbplatser, som guidar gränsgångare och företag genom svenska och danska regler om skatt, socialförsäkring, pension och mycket annat, som kan vara en djungel att orientera sig i för den enskilda. Informationen är situationsbaserad och skriven på både svenska, danska och engelska.
Skriv ut

Personal från Arbetsförmedlingen, Länsstyrelsen, Skatteverket, Skattestyrelsen, Försäkringskassan, Udbetaling Danmark och Köpenhamns kommun är engagerade och kvalitetssäkrar informationen varje år, och artiklarna uppdateras med t ex nya lagar och satser. Många uppdateringar sker både löpande under året, utifrån vilken information som är aktuell eller ofta efterfrågas av er som användare av hemsidorna, och vid införandet av nya lager och satser vid varje årsskifte. Våra hemsidor får över en miljon besök varje år, så det är viktigt att informationen är korrekt, klar och tydlig.  

 

Många artiklar ska uppdateras

Vi går under denna process igenom alla +700 artiklar, och det tar lite tid. Alla nya satser kanske inte är på plats än, och vissa lagar kan behöva formuleras om och tolkas för att vara korrekta i en gränsregional kontext. Men vi jobbar för högtryck, och snart är alla artiklar uppdaterade. Vi sätter ett publiceringsdatum på alla våra artiklar, så du kan hålla koll på om informationen är uppdaterad eller inte.

 

Medan du väntar

Om du snabbt behöver få koll på nya satser, kan du alltid själv kolla direkt på respektive myndighets hemsida.

 

Satser 2024 hos Försäkringskassan

 

Satser 2024 hos Skatteverket

 

Satser 2024 hos Skattestyrelsen

 

Vi stöds av