Varmt välkommen till vår nya samarbetspartner Köpenhamns kommun

D. 2023-01-18
Vi är glada att kunna meddela att Köpenhamns kommun från och med 2023 kommer att vara med som partner och finansiär av Øresunddirekt.
Skriv ut

Tillsammans för en integrerad arbetsmarknad i Greater Copenhagen

"Köpenhamns kommun har stått högt upp på vår önskelista över samarbetspartners i flera år, och därför är vi särskilt glada och stolta över att vi har lyckats inleda samarbetet", säger Ylva Hansson, sekretariatsledare på Øresunddirekt Danmark. Köpenhamns kommun har undertecknat ett tvåårigt samarbetsavtal och kommer att sitta med i Øresunddirekts styrgrupp och bidra med ekonomisk finansiering.

Samarbetet innebär att Øresunddirekt i framtiden kommer att ha ännu en betydande och inflytelserik aktör i regionen representerad i styrgruppen, som kommer att arbeta tillsammans med de gemensamma ambitionerna för Öresundsregionen.

Köpenhamns kommun är en viktig röst för att främja en bättre integrerad arbetsmarknad i Köpenhamn, och vi på Øresunddirekt ser fram emot att samla styrgruppen igen och presentera Köpenhamns kommun för resten av våra partners, som alla arbetar för att främja och förbättra Öresundsregionen.

Med Köpenhamns kommun ombord kommer vi på Øresunddirekt att gå in i 2023 med fler spännande projekt i sikte och ännu bättre möjligheter att främja en integrerad arbetsmarknad i Öresundsregionen.

 

Läs mer om Øresunddirekts arbete

Välkommen till Øresunddirekt!

Øresunddirekt är en svensk/dansk informationstjänst som funnits sedan år 2000.

Øresunddirekt förmedlar offentlig information från myndigheter till dig som vill arbeta, flytta, studera eller driva företag i Öresundsregionen. 

Vi stöds av